Les Tables Maastricht en Maastricht Bereikbaar gaan samen voor duurzaam.

Als lid van Les Tables sluiten wij ons hierbij aan en delen dit actief met jullie als gast, onder andere in de vorm van de “Slimme Kaart”.
Kijk via deze kaart hoe druk het is en op welke manier je het beste naar Maastricht kunt reizen.
En daarna, lekker genieten.

PLAN UW ROUTE NAAR LE VIRAGE

 

Met de auto vanaf de A2/E25:

 
Blijf op de A2/E25 tot aan Knooppunt Europaplein. Neem bij knooppunt Europaplein de afrit ‘Centrum - Hasselt’. Rij vervolgens over de brug en neem meteen na het passeren van de rivier, de afrit naar beneden. Aan het einde van de krul, bij de stoplichten, gaat u rechtsaf. Bij het volgende stoplicht gaat u linksaf. Aan uw linkerzijde bevindt zich de Onze Lieve Vrouwe Parkeergarage. U kunt hier parkeren. Wanneer u de auto heeft geparkeerd loopt u het Onze Lieve Vrouweplein op (te herkennen aan de Onze Lieve Vrouwe Basiliek). De eerste straat links is de Cortenstraat, in de bocht ligt Le Virage. 
 

Lopend, vanaf NS Station Maastricht (+/- 15 minuten)

 
Loop vanuit het station de ‘Stationsstraat’ in. Steek bij de stoplichten rechtdoor over. Rechtdoor over de oude ‘Sint Servaasbrug’ (over de Maas). Rechtdoor de ‘Kleine Staat’ in. Op de T-splitsing (bij de Bijenkorf) naar links de ‘Wolfstraat’ in. Loop rechtdoor het Onze Lieve Vrouweplein op en ga de tweede straat naar rechts (Cortenstraat). Le Virage ligt in de bocht. 

Plan uw route: www.viamichelin.com.